Tunç Soyer mazbatasını aldı: “Ankara’da, İstanbul’da o koltuğu boşaltmayanlara da ders olur umarım”

31 Mart Yerel Seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, mazbatasını aldı. Soyer, “Ankara’da, İstanbul’da o koltuğu boşaltmayanlara da ders olur umarım” dedi.

Soyer, İzmir İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törende şunları söyledi:

“İzmir’in 35. belediye başkanıyım. Gerçekten büyük bir gurur. Bugün aynı zamanda efsane belediye başkanı rahmetli Ahmet Piriştina’nın doğum günü. Şunu da biliyorum ki bu bir nöbet, nöbetin sonu geldiğinde onu da büyük bir gururla bırakmayı bileceğiz. Ankara’da, İstanbul’da o koltuğu boşaltmayanlara da ders olur umarım. Bu kenti koruyup ileriye taşımak için aşkla çalışacağım.”

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.

Paylaş