Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mızraklı, kayyumun özel makam odasını sosyal medyada paylaştı

Diyarbakır’ın yeni Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı bugün mazbatasını aldı. Mızraklı ardından makamına oturmak üzere belediye binasına gitti. Ancak başkanlık makamında oda içinde oda olduğunu gördü ve gördüklerinin videosunu da Twitter hesabından paylaştı.

Odadan odaya geçen Mızraklı gördüklerine tepki gösterirken, kayyumun odada yaptığı değişiklikleri “talan” ve “israf” olarak nitelendirdi. Görüntülerden, önceki kayyum başkanın kendisine özel bir banyo yaptırdığı da anlaşılıyor. Mızraklı, bu alanın daha önce depo olduğunu belirtti.

31 Mart Yerel Seçiminde HDP’li Mızraklı yüzde 62,93 oy aldı. AKP’nin adayı eski kayyum Cuma Atilla ise yüzde 30,99’da kaldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.