Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ahmet Davutoğlu köprüde intihar etmek isteyen AKP tişörtlü bir kişiyi ikna etti

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün korkuluklarına çıkıp aşağı atlama tehdidinde bulunan, üzerine AKP tişörtü giymiş ve Türk bayrağına sarınmış bir kişi, tesadüfen köprüden geçen Ahmet Davutoğlu tarafından ikna edildi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu intihar girişimini görür görmez aracını durdurarak 34 yaşındaki işitme engelli D.Y.’nin yanına gitti.
19-05/01/dpp_0004.jpg
Davutoğlu, köprüden atlayacağını belirten D.Y. ile bir süre konuştu.
19-05/01/dpp_0005.jpg
Davutoğlu ve intihar edeceğini söyleyen 34 yaşındaki D.Y. ardından birbirlerine sarıldı
19-05/01/dpp_0007.jpg
19-05/01/dpp_0009.jpg
Davutoğlu, AKP tişörtü giymiş olan D.Y. kurtarıldıktan sonra, aracına binip yoluna devam etti.

Haberi servis eden Demirören Haber Ajansı (DHA), ilk geçtiği metinde Davutoğlu’nun olaydaki rolünü görmezden geldi. Ajansın haberinde, söz konusu kişinin müzakereci polisler tarafından ikna edildiği yazıldı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yayınladığı manifesto ve yeni bir parti kuracağı iddialarıyla gündemde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da daha önce 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçerken intihar edeceğini söyleyen kişileri atlamamaya ikna etmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.