Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Abdullah Gül’den Kılıçdaroğlu ile gizlice görüştüğü iddiasına yalanlama

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, 4 ve 6 Mayıs 2019 tarihlerinde yazdığı iki yazı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün İstanbul’da bir yatta gizlice görüştüklerini yazmıştı. Övür’ün iddiasına göre iki isim geçen hafta perşembe günü İstanbul Kalamış’ta bir yatta buluşmuş ve baş başa görüşmüşlerdi. Övür görüşmenin içeriğinin İstanbul seçimlerinin iptali ile alakalı olduğunu da iddia etmişti.

Gül’den yalanlama geldi

Mahmut Övür’ün bu yazısı Abdullah Gül tarafından yalanlandı. Gül’ün ofisinden yapılan açıklamada, “Bugün Sabah gazetesinde Mahmut Övür’ün 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ile ilgili yazısı tamamen yalan, kötü niyetli ve saygısızcadır. Kamuoyunun bilgisine” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.