Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Öztürk Yeni Şafak’taki yazılarına ara verdi

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, gazetesinden ayrılacağının işaretini verdi. Bugünkü (08.05.2019) yazısı yayınlanmayan Öztürk Twitter’dan, “Yayın politikası ve yazılarım arasındaki görüş ayrılığı nedeniyle yaşanan sorun yüzünden gazetem Yeni Şafak’ta yazılarıma ara verdim” diye yazdı.


Öztürk dün de Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul’daki seçimlerin iptali ve yenilenmesine yönelik kararını eleştirmiş ve bugün bu konuda yazı yazacağını belirtmişti:

Ancak Öztürk’ün bugün yazısı yayınlanmadı. Kemal Öztürk bir süredir iktidara yakın basın kuruluşlarında kullanılan dili eleştiriyordu.

Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde basın danışmanlığını yapan Öztürk, 2011-2014 yılları arasında da Anadolu Ajansı Genel Müdürü’ydü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.