Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin blogunda yazdı: “Hâlâ bir siyasi geleceği varsa, Metin Feyzioğlu AK Parti’nin müstakbel Kayseri Milletvekili olabilir”

Gazeteci Murat Yetkin internet sayfasında yayınladığı son yazısında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu‘nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Mayıs’ta açıkladığı Yargı Reformu’nu alkışlamasını ele aldı.

“Alkışı başlatan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu idi; alkışladığını fark ettirmek için, Külliye daveti alan bazı muhtarlar gibi kollarını kaldırıyor, koltuğunda öne hamle ediyordu. Nitekim Erdoğan da onu gördü ve gülümsedi; Feyzioğlu’nun mutluluğu zaten her halinden belli oluyordu. Video kaydını izleyin ne demek istediğimi anlarsınız” diyen Yetkin şöyle devam etti: “Ben o görüntüleri izlerken Feyzioğlu’nun bundan çok değil beş yıl önce, CHP’nin genç ve enerjik müstakbel lideri olarak birilerince öne çıkarıldığını anımsadım. Eğer hâlâ bir siyasi geleceği varsa, AK Parti’nin müstakbel Kayseri Milletvekili olabilir.”

Yetkinin yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.