Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP, İmamoğlu-Yıldırım canlı yayını için bayramdan sonra temasa geçecek

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun katılması planlanan ortak canlı yayına ilişkin açıklama yaptı. Ünal, “Ortak canlı yayın için bayramdan sonra bir temas gerçekleştireceğiz” dedi.

Kahramanmaraş’ta Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Habibe Öçal, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan’ın katılımıyla valilik önünde resmi bayramlaşma törenine düzenlendi.

Bayramlaşmanın ardından gazetecilere açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AKP ve CHP’nin İstanbul adayları arasında yapılacak canlı yayınla ilgili CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Engin Altay’ın da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğünü aktaran Ünal, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayından sonra Sayın CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile görüşme sağladığını, bayramdan hemen sonra temas gerçekleştirebileceğimizi ifade etti. İnşallah ortak canlı yayın için bayramdan hemen sonra bir temas gerçekleştireceğiz” dedi.

Kaynak: AA

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.