Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara’da sel felaketi can aldı: 3 ölü

Ankara dün akşam saatlerinde sağanak yağışa teslim oldu. Özellikle Etimesgut ve Çankaya ilçelerinde etkili olan yağış sonucunda çok sayıda ev ve iş yerini su basarken üç kişi hayatını kaybetti.

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre vatandaşlardan biri sele kapılarak, diğeri ise işyerinin deposuna dolan suda boğularak öldü. Hayatını kaybeden üçüncü vatandaşın ise konutuna dolan suyun yol açtığı panik ve heyecan sonucu kalp krizi geçirdiği bildirildi.

Mansur Yavaş: Ankara’nın yıllarca ihmal edilmiş altyapı hizmetlerini sağlayacağız

Twitter üzerinden açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin tüm ekipleriyle teyakkuzda olduğunu ve gerekli müdahaleleri yaptığını belirtti. “Bizler hiçbir mazerete sığınmadan, kentimizin yıllarca ihmal edilmiş altyapı hizmetlerini sağlamak için projelerimizi ivedilikle hayata geçireceğiz. Bu konuda tespitlerimiz tamamlanmış olup, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlatılmıştır” diyen Yavaş, hayatını kaybeden üç vatandaş için başsağlığı diledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.