Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Megadeth’in frontmani Dave Mustaine gırtlak kanseri olduğunu duyurdu

Metal müziğin önemli isimlerinden Dave Mustaine sosyal medya hesaplarından gırtlak kanserine yakalandığını açıkladı.

Twitter, Instagram ve Megadeth web sitesinden hastalığını duyuran Mustaine “Bana gırtlak kanseri teşhisi konuldu. Açıkça kabul edilmesi gereken bir durum var ama daha önce de engellerle karşılaştım. Doktorlarımla yakın bir şekilde çalışıyorum ve yüzde 90 başarı oranına sahip olduğunu düşündükleri bir tedavi planı hazırladık. Tedavi çoktan başladı. Ne yazık ki bu, bu yıl çoğu şovu iptal etmemizi gerektiriyor. 2019 Megacruise gerçekleşecek ve grup bir şekilde bunun bir parçası olacak. Megadeth en kısa sürede sahnelere geri dönecek. Bu arada, Kiko, David, Dirk ve ben stüdyodayız, herkesin dinlemesi için sabırsızlandığım Dystopia albümü için çalışıyoruz” dedi.

Grubun bas gitaristi David Ellefson da Twitter hesabından arkadaşına destek mesajı yayınladı.

Dave Mustaine’e sadece grup arkadaşları değil, rock müzik dünyasından aralarında Anthrax, Overkill gibi önemli grupların da bulunduğu birçok isim destek mesajları yolladı.

https://twitter.com/jameyjasta/status/1140647432516231170?s=20
https://twitter.com/MonstersOfRock/status/1140644891934023680?s=20

Dave Mustaine kimdir?

David Scott Mustaine, Megadeth grubunun kurucusu, vokalisti ve gitaristidir. Panic ve Metallica gruplarında gitaristlik yapmış, Megadeth ve MD.45 isimli grupları kurmuştur. Megadeth grubunda halen vokalist ve gitaristlik yapmaktadır. (Kaynak: Wikipedia)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.