Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Murat Yetkin blogunda yazdı: “İmamoğlu’nun TRT programı bir dönüm noktası sayılabilir”

23 Haziran’da yenilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu dün akşam TRT Haber kanalında soruları yanıtladı.

Gazeteci Murat Yetkin de bugün blogunda İmamoğlu’nun performansını ve yayını değerlendirdi: “Ekrem İmamoğlu’nun 16 Haziran’da Binali Yıldırım ile yaptığı ortak yayının, 17 yıl sonra bir ilk olması dışında seçmen davranışı üzerinde önemli bir etki bırakmadığı görüldü. Ancak aynı şeyi 18 Haziran gecesi TRT’deki canlı yayını için söylemek mümkün değil. İmamoğlu’nun TRT performansının, kendisini sorgulayan gazetecilerin de sayesinde şimdiye dek yaptığı bütün TV yayınlarından daha etkili olduğu söylenebilir. Erdoğan’ın bu yayın sonrası İmamoğlu’nun TRT ekranlarına çıkmasına izin veren ekibine çıkıştığını duyarsak şaşırmayalım.”

Yetkin’in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.