Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Devlet Bahçeli: “Teröristbaşının mektubu HDP’nin Zillet İttifakı’na verdiği desteğe itirazın ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan’ın İmralı’dan gönderdiği mektubu değerlendirdiği yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli, Öcalan’ın mektubunun sebebinin HDP’nin sapmasına duyduğu itiraz olduğunu söyledi. Bahçeli’nin mektuba ilişkin sözleri şöyle:

“İmralı’da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını çeken teröristbaşı anlaşılan odur ki, HDP’nin istismarına müdahale etmek, hatta önüne geçmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır. Teröristbaşının mektubu HDP’nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı’na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur. PKK’nın siyaset acentesi HDP’nin teröristbaşının uyarısına rağmen marazi ve mahsurlu stratejisinde bir değişikliğe gitmeme iradesi ise 23 Haziran üzerinde oynanan ahlaksız oyunu iyice gözler önüne sermiş olacaktır.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.