Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etti: “İstanbullular’ın verdiği karar hayırlı uğurlu olsun”

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasının ardından bir açıklama yaparak, rakibi Ekrem İmamoğlu‘nu tebrik etti. AKP İstanbul İl Başkanlığı’nda konuşan Binali Yıldırım şunları söyledi:

“Yasak kalktı, seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürüyor. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Demokrasinin kusursuz işlediği ortaya kondu. Elde edilen sonuçlar kesin olarak sonradan açıklanacaktır. Sonuçların İstanbul’a hayırlı olmasını diliyorum.

Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza da İstanbul’a güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum. İstanbullular’ın yararına yapacağı her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz, bunun bilinmesini istiyorum. İstanbullular’ın verdiği kararın gelecek beş yıl için, 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.