Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meral Akşener: “Milletimiz ‘ben yaptım oldu’ diyenlere ‘dur’ demiştir”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Milletimiz ben yaptım oldu diyenlere, dur orada söz de, karar da benim demiştir” sözleriyle yenilenen İstanbul seçiminin sonucunu değerlendirdi.

Akşener’in açıklamaları şöyle:

“Aziz milletimiz 31 Mart seçimlerinin ardından 6 Mayıs’ta YSK eliyle yapılan sandık darbesine karşı olgunlukla kararlı bir cevap vermiştir. Türk demokrasi tarihi millet iradesini yok sayanlara, sandık tekmeleyenlere bizzat milletimizin verdiği derslerle doludur. 31 Mart’taki seçim sonucunu hukuksuzca ve keyfi olarak yok sayan, hukuk tarihimize kara bir leke olarak geçecek bir gerekçeyle iptal eden iktidar ve küçük ortağına yapılmış ciddi bir uyarıdır. Milletimiz bu zihniyetin kulağını çekmiştir, İstanbul’da biraz morartmıştır. İradesine sahip çıkmış, sandığı tekmeletmeyeceğini bir kez daha kalın harflerle ifade etmiştir.

Milletimiz ben yaptım oldu diyenlere, dur orada söz de, karar da benim demiştir.

Türk Milleti’ne yazdığı bu demokrasi destanı için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum, sayın Ekrem İmamoğlu’na başarılar diliyorum.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.