Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından AKP İstanbul İl Başkanlığı önünde neler yaşandı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sonuçlandı ve Ekrem İmamoğlu seçimi kazandı. AKP için ise seçimin merkezi Sütlüce’deki İstanbul İl Başkanlığı‘ydı. Sandıkların kapanmasıyla partililer ve yetkililer il binasına gelirken, AKP’nin adayı Binali Yıldırım merkeze 18.40 sıralarında ulaştı.

Geldikten yaklaşık 40 dakika sonra açıklama yapan Yıldırım, İmamoğlu’nu seçimi kazandığını ve kendisini tebrik ettiğini duyurdu. Açıklamanın ardından bina önündeki partililer ve yöneticiler alanı boşaltırken, bazı vatandaşların tepki gösterdiği, bazılarının ise özellikle Yıldırım’a destek verdikleri görüldü. Tepkinin özellikle parti teşkilatı ve il yöneticilerine yönelik olması dikkat çekti

Haber: Fırat Fıstık & Egemen Gök & Kubilay Barış Çelik

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.