Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İBB’de İmamoğlu’nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmek için Saraçhane’ye geldi. Resmi karşılama töreniyle karşılanan Kılıçdaroğlu’na CHP milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Orhan Sarıbal ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, şeref defterini imzaladıktan sonra ikilinin görüşmesi başladı. Görüşme başlamadan Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu tebrik ederken, İmamoğlu “Mahcup olmayacaksınız” karşılığını verdi. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na ilkokul mezunu bir gencin yaptığı, üzerinde Mansur Yavaş, Tunç Soyer, Yılmaz Büyükerşen, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yer aldığı kara kalem tabloyu hediye etti. Görüşmeye İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, İBB Genel Sekreteri olacağı duyurulan Yavuz Erkut ve Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

Kılıçdaroğlu, şeref defterine “Sayın Ekrem İmamoğlu, kazandığı İstanbul seçimini bir hizmet yarışına döndürecek. İmamoğlu’na inanıyor ve güveniyoruz. Dualarımız ve başarı dileklerimiz onunla” diye yazdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.