Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Washington Post, Bayık’ın makalesini internet sitesinden sonra gazetede de yayımladı

ABD’nin önemli gazetelerinden Washington Post, 3 Temmuz’da internet sitesinde yer verdiği PKK’nın kurucularından Cemil Bayık‘ın Türkiye’nin şiddetle eleştirdiği makalesini bugün de gazetede yayımladı. HDP’nin Amerika Temsilcisi Giran Özcan, bugünkü gazeteyi paylaştı.

Cemil Bayık, Washington Post’a “Şimdi Kürtlerle Türk devleti arasında barış zamanı. Bunu harcamayalım” başlıklı bir makale yazmış, gazete makaleyi 3 Temmuz’da önce internet sitesinde yayımlamıştı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın, Washington Post’u “terör örgütü propagandası yapmakla” suçladığı makale bugün gazetenin sayfalarında yayımlandı. 

HDP’nin Amerika Temsilcisi Giran Özcan sosyal medya hesabından, gazetenin Bayık’ın makalesinin yer aldığı sayfayı, “3 Temmuz’da KCK Eş Başkanı Cemil Bayık’ın makalesini websitesinde yayınlayan Washington Post, bugün de makaleyi gazetesinde basılı olarak yayımladı” mesajı ile paylaştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.