Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP RTÜK üyelerini belirledi: Faruk Bildirici ve İlhan Taşçı

CHP Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliği için adaylarını belirledi. Gazeteci Faruk Bildirici ve halihazırda CHP’nin RTÜK üyesi olan İlhan Taşçı aday gösterilen iki isim oldu. Bildirici, CHP’nin RTÜK’teki üyesi İsmet Özdal Demirdöğen’in yerine aday gösterildi. RTÜK adayları için TBMM Genel Kurulu’nda oylama yapılacak.

Bildirici, Hürriyet gazetesinin 27 yıl boyunca okur temsilciliğini (ombudsman) yaptı. Bildirici’nin işine 4 Mart 2019’da son verilmişti. Bunun ardından Bildirici, yazılarını kendi sitesinde yayınlamaya devam etti. İlhan Taşçı ise CHP’nin mevcut RTÜK üyesi olarak görevini sürdürüyordu. Taşçı bir kez daha CHP tarafından RTÜK adayı olarak gösterildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.