Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amedspor Başkanı Metin Kılavuz: “Her biji Çorumspor”

Amedspor ile Yeni Çorumspor’un İkinci Lig Beyaz Grup’ta yer almasının ardından Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’dan dostane mesajlar geldi. Özcan’ın Amedspor’a yönelik fair play açıklamalarına Amedspor kayıtsız kalmadı. Amedspor Başkanı Metin Kılavuz yaptığı yazılı açıklama ile Çorumspor Başkanı Özcan’a teşekkür ederek, bu fair play davranışlarının çoğalması gerektiğini söyledi.

Amedspor Başkanı Metin Kılavuz’un mesajı şöyle:

“Saygıdeğer Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan bir açıklamasında Amedspor’a dostluk mesajı göndermiş. Mesajı başımız gözümüz üstünedir. Diyarbakırlıların deyimi ile ‘baş tacıdır’. Çorum, Amed’in bin yıldır kardeşidir. Her zaman kardeşi kalacaktır. Değerli dostluk mesajları sporun gerçek ruhuna katkı sunar. Biz Çorumspor’u Amed’de çiçeklerle karşılayacağız. Grubumuzda bulunan diğer kulüpler de kardeşimiz ve dostumuzdur. Diyarbakır’a gelecek tüm takımları kardeşlik ve dostluk duygusu ile çiçeklerle karşılayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Başkan Kılavuz, mesajını, “Her biji Yeni Çorumspor (Çok yaşa Yeni Çorumspor)” diyerek bitirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.