Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Rus haber ajansı Sputnik, Davutoğlu söyleşisi sonrası gazeteci Yavuz Oğhan’ın programlarına son verdi!

Rus haber ajansı Sputnik’in radyosu RSFM’de “Bi De Bunu Dinle” adı ile radyo programı, Sputnik’te de “Bi De Bunu İzle” adıyla YouTube yayını yapan, yine YouTube üzerinden, gazeteciler İsmail Saymaz ve Akif Beki ile de “Söylemesi Bizden” programını yayınlayan gazeteci Yavuz Oğhan’ın programlarına, dün “Söylemesi Bizden” ekibi olarak eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı söyleşi sonrası son verildi.

Oğhan, durumu Twitter hesabından şöyle duyurdu:

Davutoğlu: “Sadece gazetecilik yaptılar”

Yaşananlara Ahmet Davutoğlu da Twitter’dan tepki gösterdi. Programın bitirilmesinden üzüntü duyduğunu söyleyen Davutoğlu, “Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız” dedi:

Gazeteci Zafer Arapkirli de RSFM’den ayrıldı

RSFM’deki “Seyr-i Sabah” isimli programı sunan Gazeteci Zafer Arapkirli de, Twitter hesabı üzerinden, RSFM’le yollarını ayırdığını duyurdu. Arapkirli, “Özgürce, onuru ile gazetecilik-yayıncılık yapmak isteyene yer mi yok?” dedi:

https://twitter.com/ZaferArapkirli/status/1152233516052168705

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.