Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu, yoksul çocuklar maç izleyebilsin diye 3 büyük kulüpten loca talep etti

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘na tebrik ziyaretinde bulundu. Cengiz, İmamoğlu’na, sırtında isminin yazılı olduğu 34 numaralı Galatasaray forması hediye etti. İmamoğlu ise Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinden, yoksul çocukların İBB’nin misafiri olarak maç izleyebileceği uygun fiyatlı loca talep etti.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kancal, Saraçhane’deki belediye binasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Cengiz, İmamoğlu’nu, “Hayırlı uğurlu olsun bütün aileye, vatana, millete” sözleriyle tebrik ederken, İBB Başkanı da Galatasaray Başkanı’na, “Önemli bir görev. Biraz meşakkatli bir dönem. Zaman, iş zamanı. İşimize bakacağız” dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi için çalışma

İmamoğlu, görüşmeyle ilgili “Üç kulübümüzden de sosyal sorumluluk projesi kapsamında loca talebimiz olacak. Kendimiz için istemeyeceğiz tabii ki. Locaları sosyal anlamda kullanacağız üç kulüpte de. Mahallelerden fakir çocukları getirip maç izlemelerini sağlayacağız. Başkanımızın talebi doğrultusunda, Galatasaray Kulübü’nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi çevresi, ulaşım planı ile ilgili süreç, yaya yolları ile ilgili çalışmaları hızlandıracağımızı konuştuk. Aynı zamanda kapalı spor salonu ile ilgili projeler hakkında paydaşlarıyla beraber hem destekçisi hem de bir partneri olabileceğimiz konusunda görüş birliğine vardık. Çalışmalarda işbirliği yapacağımızı dile getirdik. Biz, İstanbul’un markaları olan üç kulübe de yakın ve onlarla iş üreten bir belediye olacağımızı duyurmuştuk. Bu yolda beraber yürüyeceğiz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.