Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye Erkek Sualtı Hokeyi Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu

16. Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu Erkekler Sualtı Hokeyi Avrupa Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı, finalde Fransa’yı 3-1 yenerek ipi göğüsledi.

İspanya’da düzenlenen şampiyonada, eleme grubunda da karşılaştığı Fransa ile final müsabakasına çıkan Milliler, rakibini 3-1’lik skorla yenerek ikinci Avrupa şampiyonluğunu elde etti.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Harika maçlar çıkardık ve Avrupa şampiyonluğunu bir kez daha hakkımızla aldık. Oyuncularımız ve antrenörlerimizle gurur duyuyorum. Sevincimiz çok büyük. Su altı sporlarındaki gücümüze, Avrupa bir kez daha tanık oldu” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.