Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile söyleşi: “Erdoğan’ın ‘ihanet’ açıklamaları yeni partilerin kurulmasını hızlandırıyor”

Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı ve üç dönem Manisa Milletvekiliği yapan Selçuk Özdağ, yeni parti girişimlerini, bu girişimlerin şansını ve AKP içindeki tartışmaları değerlendirdi.

Temel sıkıntıların 17-25 Aralık’ta dört bakanı Yüce Divan’a götürmeyerek başladığını belirten Özdağ, Davutoğlu’nun parti içi darbeyle görevden uzaklaştırıldığını, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin sorunları çözmediğini, AKP tabanının özellikle yerel seçimlerden sonra hayal kırıklığı hissettiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.