Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Motorinin litresine 17 kuruş, benzinin litresine 6 kuruş zam geldi

Motorinin litre fiyatına 17 kuruş, benzinin litre fiyatına ise 6 kuruş zam geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) Twitter’dan paylaştığı bilgiye göre, sözkonusu artış pompa fiyatlarında bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Başkent Ankara’da ortalama 6,07 liradan satılan motorinin litre fiyatı 6,24 liraya, İstanbul’da 6,01 liradan 6,18 liraya, İzmir’de 6,09 liradan 6,26 liraya yükselecek.

Ankara’da ortalama 6,61 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,67 liraya, İstanbul’da 6,54 liradan 6,60 liraya, İzmir’de 6,62 liradan 6,68 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre ufak değişiklikler gösterebiliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.