Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’ın eski danışmanı Aydın Ünal: “Fethullahçı taktikler AK Parti’yi kuşatıyor, kirletiyor, paçasından tutup çukura çekiyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve eski AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, kendi internet sitesinde “Erdoğan’ın çevresine operasyon mu çekiliyor?” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Sosyal medyanın AK Parti’de iç operasyonların aracı haline geldiğini belirten Ünal, “Fethullahçı taktikler AK Parti’yi kuşatıyor, kirletiyor, paçasından tutup çukura çekiyor” dedi.

Aydın Ünal, kendi yazılarını paylaştığı aydinunal.com internet sitesinde yeni bir yazı yazdı. Yazıda ilk olarak, sosyal medyanın AK Parti’de iç operasyonların aracı olduğu kadar zaafları örtmenin de kılıfı haline geldiğini vurgulayan Ünal, devlet yönetimindeki en büyük riskin içe kapanma olduğunu belirtti.

Erdoğan’ın yakınındakilerin başarısızlıklarını “Bize operasyon çekiyorlar” diyerek gizlediklerini ve istismarda bulunduklarını söyleyen Ünal, yazısını şöyle tamamladı: “Gezi olayları başından sonuna kadar bir FETÖ kurgusuydu. Gezi ile baş edildi ama FETÖ’cü ahlak AK Parti’ye sızdı. Bugün içeriye yönelik sosyal medya operasyonları da, bu operasyonları bahane edip başarısızlığa kılıf arama da FETÖ’cü ahlakın AK Parti’yi nasıl yavaş yavaş felç ettiğini gösteriyor. Gezi’de ya da 15 Temmuz’da FETÖ başarı sağlayamadı ama Fetullahçılık, Fetullahçı zihniyet, Fetullahçı taktikler AK Parti’yi kuşatıyor, kirletiyor, paçasından tutup çukura çekiyor.”

Ünal’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.