Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı ile söyleşi: “İradeye yapılan saldırı bütün demokrasi ve hukuk değerlerini berhava etti”

İçişleri Bakanlığı’nın kararı ile HDP’li Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediye başkanlarının görevden alınmasına yönelik tepkiler sürüyor. Görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, konuyla ilgili Medyascope’tan Ferit Aslan’la konuştu. Mızraklı, “Hepimizin bildiği bir slogan var; ‘Susma sustukça sıra sana gelecek’ diye. Eğer bir yerde hukuksuzluğun lastiği patlayıp da freni tutmuyorsa nerede duracağı beli olmaz” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.