Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boyner’de taşlar yerine oturdu: Mağazalar ve Altınyıldız Boyner Holding’in, Beymen, Network, Divarese ve Que ise Katarlı yatırım fonu Mayhoola’nın

Boyner Holding bugün bir açıklama yaparak, Katarlı yatırım fonu “Mayhoola for Investments LLC” ile ortaklığın sona ermesinin ardından gelinen durumu netleştirdi. Açıklama şöyle:

“Haziran 2019’da Boyner Holding A.Ş. ile Mayhoola for Investments LLC arasındaki ortaklığın sona ermesinin ardından, Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. hisselerinin tamamı Boyner Holding A.Ş.’nin olmuştur. 26 Ağustos 2019’da yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında ticari unvanı Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. olarak değiştirilen şirket ise Beymen, Network, Divarese ve Que markalarına sahiptir. Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. faaliyetlerine, hisselerinin tamamı Boyner Ailesine ait olan Boyner Holding’in kontrolünde devam etmektedir.”

Buna göre, Boyner Mağazaları ve Altınyıldız, Boyner Holding bünyesinde kaldı. Mayhoola ise Beymen, Network, Divarese ve Que markalarına sahip Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. ile Türkiye’deki faaliyetine devam edecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.