Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Star Wars: The Rise of Skywalker’ın ikinci fragmanı yayınlandı

Sinema tarihinin unutulmaz serilerinden Star Wars’un (Yıldız Savaşları) dokuzuncu filmi The Rise of Skywalker’ın ikinci fragmanı D23 Fuarı’nda serinin hayranlarının huzuruna çıktı. Serinin eski filmlerinden görüntülerin de yer aldığı fragman nostaljik bir hava taşıyor.

“Geçmişten günümüze” temasıyla yayınlanan fragman ilk filmlerde oynayan ve artık hayatta olmayan oyuncuların sahnelerinin de yer alması nedeniyle Star Wars hayranlarını duygulandırdı. 

Yönetmenliğini J.J. Abrams’ın yaptığı filmde Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams ve Carrie Fisher rol alıyor.

Seride Leia rolünü canlandıran ve 2016 yılında hayatını kaybeden Carrie Fisher’ın Star Wars: The Force Awakens‘da çekilmiş ama kullanılmamış görüntülerine yer verilerek Leia karakteri yaşatılacak.

Fragmanda filmin kahramanı Rey’in, Star Wars evreninde karanlık tarafın kullandığı kırmızı ışın kılıcını kullanması ve fragmanın sonunda Darth Vader’ın ünlü nefes alma sesinin duyulması serinin hayranlarını heyecanlandıran diğer detaylar oldu.

Serinin son üçlemesi 2015 yılında ilk filmi Star Wars: The Force Awakens (Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor) ile başlamış 2017 yılında ikinci film olan Star Wars: The Last Jedi (Yıldız Savaşları: Son Jedi) ile devam etmişti.

Serinin üçüncü ve son filmi The Rise of Skywalker 20 Aralık 2019’da vizyona girecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.