Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ahmet Davutoğlu’nun da aralarında olduğu 4 AKP’li ihraç istemiyle disipline gönderildi

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı kesin ihraç talebiyle AK Parti Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği AKP Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) bugünkü toplantısında yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski vekiller Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı’nın kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildi. Oybirliği ile alındığı duyurulan karar şöyle:

“AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nun 02.09.2019 tarihinde yapılan toplantısında, Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı’nın tedbirli olarak partiden kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkine oybirliğiyle karar verilmiştir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.