Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Öztürk ile söyleşi: “Davutoğlu, istifa açıklamasıyla AK Parti’nin oy ve insan potansiyeline hitap etti”

Gazeteci Kemal Öztürk, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski AKP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, eski AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı ve eski AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün istifa açıklamalarını değerlendirdi. Öztürk, “Davutoğlu, istifa açıklamasıyla AK Parti’nin oy ve insan potansiyeline hitap etti” dedi.

Öztürk, istifaların AKP’yi nasıl etkileyeceğine dair de konuştu ve şunları söyledi: “AK Parti artık fabrika ayarlarına dönmemeli zaten, yeni bir versiyon üretmeli. Kabine değişikliği de yetmez, bir anlayış değişmeli. Kadroları yenilenmeli.”

Davutoğlu’nun istifa açıklamasının çoğu medya kuruluşunda canlı olarak verilmemesini normal bulduğunu söyleyen Öztürk, “Davutoğlu ve Babacan tabii ki medyada yer bulamayacaklar ve bana sorarsanız ihtiyaç da yok” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.