Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman istifa etmeye hazırlanıyor: “Beşiktaş’taki sürecimi tamamlıyorum”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, görevi bırakmaya hazırlandığını açıkladı. Vodafone Park’ta bir basın toplantısı düzenleyen Orman, “Beşiktaş’ta kan değişikliğine ihtiyaç var. Benim mevcudiyetimin Beşiktaş’a zarar verdiğini görüyorum. Ben Beşiktaş’a hizmet etmek için geldim. Onları da iyi yaptığımı düşünüyorum. Beşiktaş’taki sürecimi tamamlıyorum. Ne yaptıysam Beşiktaş için yaptım. Helali hoş olsun” dedi. Orman, yarın (25.09.2019) divan kuruluna başvurarak olağanüstü kongre kararı almak istediğini belirtti.

Orman şöyle devam etti:

“Bundan sonrasını artık divan mı götürecek seçime kadar ya da biz olağanüstü karar alıp devam edeceğiz, onu divan başkanıyla konuşacağım. Küfürü hak etmediğimizi düşünüyorum. Beşiktaş’ın yeni bir enerjiye ihtiyacı var.”

Beşiktaş futbol takımı, Süper Lig’e kötü bir başlangıç yaptı ve beş maçta beş puan toplayabildi. Yeni transferlerin bekleneni henüz karşılayamaması ve yardımcı antrenör Orhan Ak ile ilgili tartışmalar Orman’a yönelik taraftar tepkilerinin artmasına sebep oldu.

Orman, taraftarların tepki gösterdiği antrenör Orhan Ak’a sahip çıkmış, “Bugüne kadar Beşiktaş’ı kişiler ve bireyler üzerinden konuşmadım. Abdullah hocamız sekiz kişilik ekiple geldi. Çok iyi hava yakaladık. Geçen sezon statta, sahada, yönetimsel olarak kötü bir sınav verdik. Gülelim ve güzel şeylerden konuşalım. Şampiyonluk için iddialıyız. Kenetlenelim ve takıma sahip çıkalım. İnşallah Beşiktaş’ı bu sezon çok mutlu edeceğiz” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.