Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Bahçeli’nin Erdoğan’ı çektiği Kılıçdaroğlu tuzağı

Gazeteci Murat Yetkin kişisel blogundaki son yazısında, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hasta yatağından yaptığı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılarak yargılanması gerektiği yönündeki beyanını yorumladı.

“Bahçeli’nin CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun hapsedilmesini hedefleyen 4 Ekim tarihli yazılı açıklaması, adeta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yazılmış bir arzuhal dilekçesi gibiydi” diyen Yetkin şöyle devam etti: “Türk siyasetinin belki de en yetenekli taktisyenlerinden olan Bahçeli, çıkışını tam zamanında yapmıştı. Sanki Erdoğan’a ‘Tamam mı, devam mı?’ diye soruyor, cevap devam ise en büyük rakibi Kılıçdaroğlu’nun siyaseten ortadan kaldırmaya yönelik bir komplo öneriyordu.”

Yetkin’in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.