Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Suriye operasyonu – Trump’tan bir tweet daha: “Türkiye’ye büyük yaptırımlar yolda”

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’ye ciddi ekonomik yaptırımlar getirileceğine dair Twitter’dan günlerdir yaptığı paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Trump, “Türkiye’ye büyük yaptırımlar yolda” diye yazdı.

Amerikan Fox televizyonunun sabah programına katılan bir yorumcunun eleştirilerine cevap vermek için tweet atan Trump, şunları yazdı:

“200 yıldır birbirleriyle mücadele eden iki halkın arasındaki yeni savaşa katılmayacağız. Avrupa kendi IŞİD tutsaklarını alabilirdi ama bedelini ödemek istemedi, ‘ABD ödesin’ dedi. Kürtler, bizi dahil etmek için, bazı tutsakları bırakabilir. Acele etmeleri durumunda Türkiye ve Avrupa ülkeleri bunları kolayca yakalayabilir. Türkiye’ye büyük yaptırımlar yolda. İnsanlar geçekten de NATO üyesi Türkiye’yle savaşmamızı mı istiyor? Bu sonu gelmez savaşlar bitecek.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.