Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Suriye operasyonu – Kremlin: “Erdoğan Putin’in daveti üzerine Moskova’ya gelecek”

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine “önümüzdeki günlerde” Rusya’yı ziyaret edeceğini duyurdu. İki liderin telefonda konuştuğunu belirten Kremlin; Putin’in Erdoğan’ı “önümüzdeki günlerde bir çalışma ziyareti yapmak üzere” Moskova’ya davet ettiğini, Erdoğan’ın da daveti kabul ettiğini bildirdi. Açıklamada, “ülkenin kuzeyindeki de dahil, Suriye’deki durumu” ele alan iki liderin, “Türkiye ve Suriye hükümetine bağlı silahlı kuvvetler arasında çatışma çıkmasından kaçınılması gerektiğini” vurguladığı kaydedildi. Kremlin, telefon görüşmesinin Türkiye’nin talebiyle gerçekleştiğini de açıklamasında belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.