Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Beşiktaş’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu

Beşiktaş Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda oyların çoğunluğunu alan Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların 34. başkanı seçildi.

7,5 yıllık Fikret Orman döneminin ardından başkanlık koltuğu Ahmet Nur Çebi‘ye geçti. Beşiktaş Divan Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre sandıkta en yakın rakibi Serdal Adalı‘ya fark atan Ahmet Nur Çebi, yeni başkan oldu. 8644 üyenin oy kullandığı rekor katılımlı tarihi kongrede Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı’dan 2026 oy fazla alarak başkan seçildi.

Yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluşuyor:

Asıl üyeler: Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay.

Yedek üyeler: Umut Şenol, Bilgihan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.