Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Bir kadın boşandığı erkek tarafından öldürüldü

Özlem Sancar ve Sezgin Er altı ay önce boşanmışlardı. Özlem Sancar Beylikdüzü’nde oturuyor ve bir hastanede sağlık görevlisi olarak çalışıyordu. Sancar, dün gece boşandığı erkek Sezgin Er tarafından silahla öldürüldü.

Özlem Sancar ve çalıştığı hastaneden arkadaşı olan doktor İbrahim Şilfeler birlikte eve dönüyordu. Fail Sezgin Er arabasıyla, altı ay önce boşandığı Özlem Sancar’ın oturduğu Beylikdüzü’nde bulunan Banksis sitesinin önüne giderek, eski eşinin işten dönüşünü bekledi. Sancar, doktor İbrahim Şilfeler’le birlikte arabayla sitenin önüne geldi. Fail Er, Sancar ve Şilfeler’in içinde olduğu arabanın önünü keserek, ikiliye silahla ateş açtı. Sancar ve Şilfeler ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Er de elindeki silahla intihar etti.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundukları Sancar ile Şilfeler’i ambulansla Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ekipler, failin ise olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sancar ve Şilfeler ise kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.