Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İngiltere’de bir tırın kasasında 39 ceset bulundu

İngiltere‘nin güneydoğusunda yer alan Essex’te bir tırın kasasında 39 kişinin cesedine ulaşıldı. Tırın Bulgaristan’dan yola çıktığı ve göçmenleri taşıdığı düşünülüyor.

Tırın şoförü cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı. 25 yaşındaki Kuzey İrlandalı şoför polis tarafından sorgulanmak için emniyete götürüldü.

Essex Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamad, olayın trajik olduğu belirtilirken, ambulansların olay yerine hızla nakledildiği ancak 39 kişinin çoktan ölmüş olduğu bilgisi paylaşıldı.

Essex Başkomiseri Andrew Mariner tırın 19 Ekim günü İngiltere’ye giriş yaptığını düşündüklerini ancak durumu detaylı bir şekilde araştırdıklarını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.