Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Netizen (186): Kitap tanıtımı – Umberto Arte ile Sanat

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sanatseverlerin ilgisini çeken, sadık ve oldukça geniş bir takipçi kitlesi oluşturan Umberto Arte, eserleri herkes tarafından bilinen sanatçıların bilinmeyen yönlerini, sanat akımlarının herkesçe anlaşılabilir hallerini, çoğunu bildiğimiz resimlerin görünmeyen taraflarını dost sohbeti sıcaklığında anlatıyor. Destek Yayınları‘ndan çıkan Umberto Arte ile Sanat gerçek bir sanat okuyuculuğu rehberi.
Bir resim aslında neyi anlatır? Resim onu resmedenin ruhundan neler taşır? Bir sanatçıya sanat eseri üretmenin psikolojik maliyeti nedir? Neden çoğu ressam kendi döneminde resimlerini satamamıştır?
Ele aldığı her resimde, her sanatçıda derinlemesine ve çok boyutlu bir analiz için içsel gözleri açmaya zorlayan
“Umberto Arte ile Sanat“, sanata dair farklı bir okuma keyfinin izlerini sürüyor. 
Artık hiçbir resme eski gözlerinizle bakamayacaksınız…

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.