Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İngiltere’de tırda cesetleri bulunan bulunan 39 kişinin Çin vatandaşı olduğu ortaya çıktı

İngiltere‘de iki gün önce bir tırın kasasında bulunan 39 cansız bedenin Çin vatandaşlarına ait olduğu anlaşıldı. İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan Essex’te iki gün önce bir tır kasasında 39 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Polis tarafından ilk yapılan açıklamada bulunan kişilerin göçmen olabileceği ihtimali üzerinde duruluyordu.

Tırın Kuzey İrlanda vatandaşı 25 yaşındaki şoförü Mo Robinson cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı. Yetkililer tırın Bulgaristan’dan geldiğini düşünüyorlardı. Ancak yapılan araştırma sonucunda tırın Birleşik Krallık’a Belçika’dan giriş yaptığı öğrenildi.Ancak Çinli göçmenlerin tıra ne zaman ve tam olarak nereden bindiği konuları halen araştırılıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.