Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dört dörtlük değil, 5-5’lik maç: Carabao Cup’ta Liverpool ile Arsenal’in tarihi gol düellosu

İngiltere’de Lig Kupası tarihi bir maça sahne oldu.

Maçı 3-1, 4-2 ve son saniyelere girerken 5-4 önde götüren Arsenal, Divock Origi’nin golüne engel olamayınca mücadele 5-5 bitti. Statü gereği çeyrek finalist penaltı atışları sonrasında belirlendi.

Penaltı atışlarında 5-4 üstünlüğü yakalayan Liverpool, Lig Kupası’nda çeyrek finalist oldu.

Liverpool ile Arsenal arasında 1934-1935 sezonunda oynanan ve Arsenal’ın 8-1 kazandığı maç iki takım arasındaki en gollü maç olarak tarihe geçmişti. Dün akşam oynanan 10 gollü mücadele ise bu maçı geride bıraktı.

Ziraat Türkiye Kupası’ndaysa bu yıl dördüncü turdan katılan Fenerbahçe, rakibi Tarsus İdman Yurdu’nu deplasmanda 3-1 yendi.

Fenerbahçe’nin gollerini Sadık Çiftpınar, Deniz Türüç ve Tolgay Arslan atarken, Tarsus İdman Yurdu’nun tek golü Çağrı Yağız Yasak’tan geldi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.