Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kaftancıoğlu’nun ardından İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’nun da koruma polisleri geri çekildi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun koruma kararı kaldırıldı. Kararı sosyal medyadan duyuran Kavuncu, “Allah’tan başka korkumuz zaten yoktur, en büyük güvencemiz de milletimizin dualarıdır!” dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İstanbul Valiliği’ne bağlı İl Koruma Komisyonu’nun şahsına vermiş olduğu koruma kararının İçişleri Bakanlığı Merkez Koruma Komisyonu tarafından gerekçe dahi bildirilmeden kaldırıldığını duyurdu.

Kavuncu, “Alınan bu gerekçesiz karar, devlet kurumları arasındaki çelişkiyi ve belirsizliği her zamanki gibi ortaya koymaktadır. Ancak herkes şundan emin olsun ki; Allah’tan başka korkumuz zaten yoktur, en büyük güvencemiz de milletimizin dualarıdır!” dedi.

Geçen hafta da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için “İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi” tarafından sağlanan iki kişilik koruma ekibi geri çekilmişti. Kaftancıoğlu’na seçim sürecinde ve sonrasında tehditler aldığı gerekçesiyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından sağlanan koruma desteği verilmiş, ancak 9 Kasım’da koruma kararı kaldırılmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.