Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Bir kadın daha evli olduğu erkek tarafından öldürüldü

İzmir‘in Buca ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi‘nde meydana gelen olayda, katil zanlısı Y. Polat ile Sevgi Polat bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışma esnasında Y. Polat, kadına balta ile saldırdı. Balta darbesiyle yere yığılan Sevgi Polat, olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı olayın ardından polisi arayarak cinayeti anlattı.

Dört çocuk annesi Sevgi Polat’ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sevgi Polat’ın kısa bir süre önce de şiddet nedeniyle katil zanlısından şikayetçi olduğu daha sonra şikayetinin geri çektiği ve ikilinin uzun süredir şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.