Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ordulu Ceren’in katline, futbol kulüpleri de tepki gösterdi!

Ordu’da, 3 Aralık 2019 Salı akşamı evinin girişinde bıçaklı saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’in (20), kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata döndürülemeyerek can vermesi üzerine, başta kentin futbol takımı, Ordu 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Orduspor olmak üzere, TFF Süper Lig’in dokuz takımı, resmi Twitter hesaplarından cinayete tepki gösterdi.

Orduspor tepkisini 4 Aralık 2019 Çarşamba sabahı saat 03.21’de attığı tweet ile gösterdi.

Beşiktaş tepkisini saat 11.15’te paylaştı.

Fenerbahçe’nin tepkisi saat 11.42’de geldi.

Konyaspor saat 11.44’te tweet attı.

Gaziantepspor saat 12.18’de attığı tweet ile tepkini gösterdi.

Trabzonspor’un tweeti saat 12.20’de geldi.

Ankaragücü saat 12.28’de tweet attı.

Alanyaspor tepkisini saat 12.41’de attığı tweet ile gösterdi.

Kısa süre önce başkanlığını Berna Gözbaşı’nın üstlendiği Kayserispor’un tweeti saat 13.19’da geldi.

Galatasaray da saat 14.35’de attığı tweet ile Ceren Özdemir’in katline tepki gösterdi.

TFF Süper Lig lideri Sivasspor ve ikinci sıradaki Başakşehir ile ligin diğer takımları Yeni Malatyaspor, Göztepe, Denizlispor, Rizespor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Antalyaspor, bu haberin yazıldığı saatte henüz Twitter üzerinden bir tepki paylaşmamıştı. 

Öte yandan TFF 1. Lig lideri Hatayspor ile TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor da Twitter hesapları üzerinden Ceren Özdemir cinayetine tepki gösteren futbol takımları oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.