Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’nin de kurucu üyesi olduğu Uluslararası Nişasta Dernekleri Federasyonu çalışmalarına başladı

ABD, Türkiye, Avrupa, Meksika, Rusya ve Çin’deki nişasta sektörünü temsil eden ulusal nişasta derneklerinin bir araya gelerek kurdukları Uluslararası Nişasta Dernekleri Federasyonu (IFSA) çalışmalarına başladı. Türkiye’yi Nişasta Sanayicileri Derneği’nin (NİSAD) temsil ettiği IFSA, dernek ve birlikler arasındaki uluslararası diyalog ve işbirliğini sağlamayı hedefliyor.

IFSA öncelikli olarak, sağlık ve beslenme, işyeri güvenliği, sürdürülebilirlik, ürün güvenliği ve çevresel ilişkiler, nişasta bazlı ürünlerin faydalarıyla ilgili iletişim çalışmalarına odaklanacak.

NİSAD Genel Sekreteri İsmail Kemaloğlu, “NİSAD olarak kurucu üyelerinden biri olduğumuz IFSA ile sektörümüzdeki gelişmeleri takip edebilmeyi, dünyada sağlık, çevre ve beslenme gibi konularda insan merkezli olup bitenleri görmeyi, uluslararası fırsatları daha yakından izlemeyi ve ülkemiz menfaatine olabilecek sektörel adımları atabilmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.