Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selahattin Demirtaş’ı ziyarete giden anne ve babası kaza geçirdi

Edirne F Tipi Cezaevi’nde yatan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı aile görüşü kapsamında ziyarete giden anne ve babasının bulunduğu araç bugün Edirne-Çorlu arasında kaza yaptı. Kazada yaralanan Tahir-Sadiye Demirtaş, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Geçen hafta yaşadığı sağlık sorunu ile gündeme gelen HDP’nin önceki dönem eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı, Edirne F Tipi Cezaevi’nde aile görüşü kapsamında ziyarete giden babası Tahir ve annesi Sadiye Demirtaş’ın bulunduğu araç kaza yaptı. Çorlu-Edirne arasındaki Çorlu Havalimanı sapağı geçilirken içinde bulundukları aracın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen kazada yaralanan Demirtaş çiftinin genel durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.