Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kanal İstanbul ihalesi önümüzdeki haftalarda yapılacak”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanİstanbul Kongre Merkezi‘nde Hizmet İhracatçıları Buluşması‘nda yaptığı konuşmada Kanal İstanbul tartışmalarına da değindi ve “Önümüzdeki haftalarda ihaleye gidiyoruz ve çalışmaya en kısa sürede başlıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun projeye karşı çıkmasına tepki gösteren Erdoğan, “Ana muhalefetin başındaki zat, Kanal İstanbul için ‘Yapamazsınız’ diyor. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bunu yapacağız. Kanal İstanbul’u biz yapacağız, müteahhitleri tehdit ediyor. Sen gelemeyeceksin zaten, o ayrı konu” diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, Kanal İstanbul’un çevreci bir proje olduğunu söyledi ve “Kanal İstanbul’un çevreci özelliği var, Türkiye’ye kazandırdığı haklar var” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.