Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan Tunus’a sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürpriz bir ziyaret için Tunus’a gitti. Göreve yeni seçilen Cumhurbaşkanı Kays Said ile görüşen Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

Ziyaretin sebebinin komşu ülke Libya’daki gelişmeler olması muhtemel. Kays Said hükümeti dün (24 Aralık), Libya’nın batısını denetiminde bulunduran ve Türkiye’nin tanıdığı Ulusal Mutabakat Hükümeti’yle savaş halindeki General Halife Hafter güçlerinin temsilcileri ile bir araya gelmişti. Bazı uluslararası basın kuruluşlarınca Hafter’e ait bir uçağın da kısa süre önce Tunus’a indiği öne sürüldü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.