Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trajik kazanın altıncı yıl dönümü öncesinde Michael Schumacher’in eşinden açıklama: “Hep birlikte güçlü durmaya devam edelim”

Geçirdiği kayak kazasının altıncı yıldönümü öncesi, eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher’in eşi Corinna Schumacher, eşinin hayranlarına seslendi. Hayranlardan bu trajik yıldönümünde birlik olmaya ve güçlü durmaya devam etmelerini isteyen Corinna Schumacher, ünlü pilotun en kısa zamanda toplum içinde görünmesi için dua ettiklerini belirtti.

Pazar günü “KeepFightingMichael” (savaşmaya devam et Michael) isimli bir sosyal medya hesabı açacaklarını söyleyen Schumacher hayranları da, #KeepFighting etiketi ile sosyal medyada isimlerini duyurmaya ve Schumacher için destek toplamaya devam edeceklerini açıkladı. Schumacher ailesi ve hayranları, ünlü pilotun geçirdiği tarzda kazaların kurbanı olan ailelere destek olmak, beyin ve omurilik araştırmalarına fon sağlamak için KeepFighting isimli bir yardım vakfı kurmuştu.

29 Aralık 2013 tarihinde Fransız Alpleri’ndeki kış tatili sırasında kayak kazası geçiren ve başından ağır şekilde yaralanan Michael Schumacher, altı ay komada kalmıştı. Komadan çıktıktan sonra özel bir rehabilitasyon sürecine giren Schumacher, kazanın olduğu günden beri gözlerden uzak tutuldu. Schumacher iyileşme sürecindeyken oğlu Mick Schumacher babasının yolundan ilerleyerek yarış kariyerine başladı. Şu an Formula 2’de yarışan Mick, geçen ocak ayında Ferrari’nin sürücü akademisine girdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.