Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Attığı tweetler nedeniyle bu sabah gözaltına alınan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel serbest bırakıldı

Bugün sabah saat 09.00 sıralarında gözaltına alınan sosyal güvenlik uzmanı ve gazeteci Ali Tezel serbest bırakıldı.

Tezel, gözaltına alındığını Twitter hesabından duyurmuştu.

Demirören Haber Ajansı’nın haberine göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından evinde gözaltına alınan Ali Tezel, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Tezel’in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, attığı tweetler nedeni ile gözaltına alındığı öğrenildi. 

Aynı gün içinde serbest bırakılan Tezel, serbest bırakıldığını da Twitter üzerinden duyurdu. TEM şubede kendisine nazik davranıldığını belirten Tezel, polislere teşekkür etti. 

Sosyal güvenlik konulu televizyon programları ve köşe yazıları ile tanınan Ali Tezel‘in aynı zamanda İstanbul Taksim’de vatandaşların sosyal güvenlik ile ilgili sorularını yanıtladığı bir irtibat bürosu bulunuyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.