Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ece Alça’yı bıçaklayarak öldürdüğü düşünülen erkek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar etti

İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden Mehmet Keleş’in arabasında Ece Alça isimli kadının cansız bedeni bulundu.

İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü‘nde, Anadolu Yakası yönünde 07:00 sıralarında meydana gelen olayda Mehmet Keleş, arabasından inip korkuluklardan denize atlayarak intihar etti. Olay sonrası polis, Keleş’in arabasını incelerken araçta bıçaklanarak öldürülmüş bir kadının cansız bedenini buldu. Anadolu Ajansı’nın (AA) haberine göre, yapılan incelemelerde kadının Ece Alça olduğu tespit edildi. Mehmet Keleş‘in cansız bedeni ise Üsküdar açıklarında ortaya çıktı.

Keleş’in otomobilin köprü üzerinde durduğunu fark etmeyen bir motosikletli ise araca arkadan çarparak ağır şekilde yaralandı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.