Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA yıldızı Kobe Bryant helikopter kazasında kızıyla birlikte hayatını kaybetti

Los Angeles Lakers’ın eski oyuncusu, NBA efsanesi Kobe Bryant Kaliforniya’da bir helikopter kazasında hayatını kaybetti.

TMZnin haberine göre Los Angeles Lakers efsanesi 41 yaşındaki Kobe Bryant, ABD‘nin Kaliforniya eyaletinde yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Bryant’ın şahsi helikopteri Calabasas şehrinde yere çakıldı. İddiaya göre Bryant, dört kişiyle birlikte seyahat ediyordu ve kazadan kurtulan olmadı.

TMZ Sports, Kobe’yle birlikte hayatını kaybedenlerden birinin 13 yaşındaki kızı Gianna Maria Onore olduğu bilgisini paylaştı.

(Reuters)

Kobe Bryant kimdir?

17 sezon boyunca NBA’de basketbol oynayan Kobe Bryant, 2012 yılında 30 bin sayı barajını aşmayı başaran en genç oyuncu olmuştu. NBA tarihinin en önemli oyuncularından biri olan “Black Mamba” lakaplı oyuncunun kariyerinde beş NBA şampiyonluğu bulunuyor. 2009 ve 2010 yıllarında NBA’in en değerli oyuncusu seçildi.

NBA tarihinin en çok sayı kaydeden dördüncü oyuncusu olan Bryant, 2016 yılında Los Angeles Lakers’tan emekli olarak spor hayatına nokta koymuştu.

Kobe Bryant, 2011 yılında Nike’ın davetlisi olarak İstanbul’a gelerek, Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da yaptığı antrenmanı ziyaret etmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.